Firade dotterns 11-årsdag hemma igår med mycket gott och mycket skratt. 12 personer som var väldigt tacksamma över luftkonditioneringen vi har här i huset. Idag var vi lite rastlösa och bestämde oss för en tur till Ohtakari utanför Kokkola. Vi var förra året till Kalajoki och hörde då om Ohtakari och bestämde oss för att nästa gång åka dit. Så nu var det dags. Det var ju lovat regn och åska hela dagen men vi chansade på att turen skulle vara med oss igen. Förra gången vi var till Fäboda i Jakobstad hade regnet och hagel just dragit förbi där och det var folktomt på stranden men strålande sol och fint väder. Så vi hade verkligen tur då. Och turen var med oss även idag. Lite mulet när vi kom fram men väl på stranden så drog molnen förbi och det var så vacker och dramatisk himmel. Mörka moln och det regnade ute på havet men där vi var så var det varmt och soligt. Även jag badade och stod på händerna i vattnet idag. Underbart!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *