Det faktum att man börjar längta till svalka, mörker och rutiner. Får man längta till det? Försökte lägga på lite mer kläder idag i färd mot glasskiosken i Malax (för det var ju kallt inne i huset med AC) men det var nog lite för varmt med långbyxor ännu…

Sommarhetta i all sin glans. Det har vi verkligen fått i år. Oavsett när man haft semester, i juni eller juli (eller ingen alls), så har verkligen alla fått ta del av underbart väder denna sommar. Kommer folk vara mer utvilade då i höst? Nä, tvärtom tror jag… Det är först under hösten man vilar ut. När alla rutiner kommer igång igen. Jobben fortsätter, barnen går i skola och är harmoniska (?) och lugna. Föräldrarna klagar på måndagarna och allt är som förr. Man äter mer balanserat och man tränar mer balanserat. Ah! Ljuva hösten!!

Denna höst blir en vanlig höst för mig med skola och jobb men ändå lite annorlunda. Det är nämligen den sista terminen som studerande. IIIK!! Jag räknas bli klar denna höst. Och därav är vemodet lite större än vanligt. Vad händer sen? Var kommer jag att jobba? Har jag nåt jobb? Kommer jag att trivas?


2 kommentarer

TIDSTJUVEN · 23 juli, 2018 kl. 22:14

Alla årstider har sin charm 🙂 Jag njuter av sommaren, men det känns samtidigt helt okej att hösten är på intågande så småningom.

    JessicaNybacka · 24 juli, 2018 kl. 15:19

    Ja, precis. Efter denna ordentliga sommar så är man mer än redo för hösten! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *