Jaaa! Det är fredag gott folk! Och jag har just kommit hem från PT-träningen och är sådär härligt upp i varv, svettig och allmänt skakig. Kan berätta för er att det är inte lätt att skriva det här inlägget just nu… Mina axlar och armar klarar bara av några ord i taget och sen måste jag skaka loss dem igen… Så jag håller mig kort. Har fått lite gjort denna vecka men ändå känns det som att den varit fullproppad. Det har varit jobb, det har varit skoluppgifter, det har varit PT-träningar, egna träningar och osteopatbesök. Nu ska jag försöka hitta mig ännu en vetenskaplig artikel, gå i duschen, äta lunch och hämta barnen från skolan till kl 13, dvs en timme har jag på mig att göra allt detta… Sen ska jag och barnen packa och starta mot Helsingfors!! Tjohooo! Blir en helg hos syrran och konfirmation på söndagen. Lördagen kan vi göra precis vad vi vill. Några tips? Jag och barnen funderade på att trosa runt i våra gamla hoods, dvs åka in till Helsingfors (syrran bor i Kyrkslätt). Kanske Borgbacken, jag är lite nyfiken på att köra ut till Hangö och se staden (har inte varit dit på evigheter). Allt är öppet och så skönt med en helg som inte allt är spikat. Denna gång är det bara jag och barnen, maken har jobb på lördag så han stannar hemma. Nu ska jag hoppa in i duschen! Önskar er alla en skön fredag!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *