Haha. Det verkar som att det endast finns fredagar och måndagar i min bloggvärld. Däremellan far dagarna i ett huj och jag hänger inte riktigt med. Plötsligt var det fredag igen och efter det är det lika plötsligt måndag. Men hej på er ändå såhär på en fredag eftermiddag igen!

 

Det har varit en riktigt fullspäckad vecka. Det har varit fulla skoldagar, ett par dar med skola hela dagen och kvällsjobb direkt efter. Det har varit läxor och vetenskapliga artiklar jag inte hunnit med, förberedande av praktiska övningar som sedan ska göras i skolan. Det har varit föräldramöte på barnens skola (som jag lyckligtvis slapp eftersom jag letade vetenskapliga artiklar istället och gjorde en sammanställning av vad den handlade om) och det har varit PT-träning och andra träningar. Det har också varit flunssiga barn och make och klimatet här hemma har varit väldigt trötta folk om kvällarna. Har lyckligtvis inte känt av nån flunssa men märkt i kroppen att den varit helt slut (kanske också pga av allt annat). Veckan är inte slut än och den fortsätter ännu med besök till Esse för att titta på nykomna kattungar till svärföräldrarna, lite mer jobb, en kär vän kommer på besök långväga ifrån och så ska vi och en till springa Rush workout på söndag.  Ser så framemot det! Ska bli galet kul att pompa över uppblåsta hinder och hoppa på studsbollar, haha. Lite barnsligt kul i vardagen, det behövs!

Vad har ni för planer i helgen?

Just nu fräser maken på här hemma så hårt att han blir som en suddig fläck på mina selfiesbilder. Han lovade nämligen igår att han skulle ta hand om städningen här hemma idag. Så nu sitter jag hemma och fotar selfies och bloggar medan han svettas; dammsuger, diskar, städar badrummen och plockar undan. Ganska skönt faktiskt att ta det riktigt lugnt för en gångs skull och inte ha några måsten ikväll. (Och se på när andra jobbar) Önskar er en skön helg!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *