När PT träningen blir inhiberad men PTn säger åt en att träna programmet han gett istället så gör man det. Dvs bla däckvältningar stod som första övning. 100 kilos däcket. Borde skaffa ett till så man har lite olika vikter. Lite osäker på vad talet 8 + AMRAP var som min PT skrivit åt mig så jag bestämde mig för att köra 8 set och så många repetitioner som möjligt. Blev till slut 15-15-8-8-8-12-10-12. Kände att jag kunde ha kört mer men jag hade ju andra övningar i programmet jag skulle orka med också, hehe… Lycka är att springa in till maken mitt i träningen och be honom ta några bilder innan han åker iväg på annat. Blev sen så snygga bilder att jag hade svårt att välja ut några… Fokus. Skitiga kläder och händer. Grimaser. Älska däckvältning.

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *