Händelserik dag fastän den varit rätt lugn. Men både plus- och minussaldot har tjingat till under dagen. Här kommer de:

Dagens plus:

 • morgonens PT-träning
 • osteopatbesöket efteråt
 • mitt hår som fått självtorka fritt idag och lockat sig så fint (en bra hårdag alltså trots regnet/fukten)
 • lektion i skolan blev inhiberad så haft en helt ledig dag idag
 • fått tända brasa hemma för att det äntligen (!) är lite kallare
 • kycklingklubbor, ris och sallad till middag
 • mysiga katter som äntligen är hemma och myser lite extra igen när det är kallare

Dagens minus

 • vaknade med flunssakänningar…
 • regnet (även om det varit lite mysigt)
 • parkeringsboten vid simhallen för att jag glömt lägga parkeringsbricka (hur kan de vara så snabba?)
 • grälsjuka barn pga nyinköpt x-box (one s), enligt dom får dom aldrig spela tillräckligt, och så vill ju jag också testa…

Det bästa plusset så där ”over all” är ju helt klart beslutet att köpa PT-tjänster. Alltså köra med en personlig tränare. Det har varit guld värt, redan, även om vi knappt har börjat. Sen att bestämma sig för att även träffa en osteopat har också varit nyttigt. Jag har lärt mig massor om min kropp och mitt rörelsemönster under dessa tre osteopatbesök plus träningarna med PTn. Jag har ”AHAat” och hummat igenkännande till mycket som varit tokigt i mina tidigare rörelsemönster både vid träning, hemma i vardagen och tex på jobb. Under hösten ska jag jobba hårt med att jobba bort alla fel sätt och verkligen utmana mig och min kropp. Vi börjar på riktig gräsrotsnivå och jobbar oss uppåt. Och då är det verkligen nödvändigt att jobba med PT under en längre tid. Det är inte alltid bra att vara stark, speciellt inte om man har obalans i styrkan och gör så en muskelgrupp blir överbelastad och en annan får inte alls jobba. Det är bra att någon håller rätt fokus och styr en på rätt spår när man börjar styra ur spår. Mina problem tidigare har helt klart varit att jag skiftar fokus under färden. Först vill jag gå ner, sen vill jag bli starkare, sen är det bra att köra mycket cardio och sen ska man lyfta tungt… Man kommer aldrig riktigt framåt på det sättet. Men nu hoppas jag att jag kommer framåt också. Är så nöjd med mitt val av PT i alla fall. Träningarna är så roliga, och jobbiga (men på ett bra sätt alltså, jag får verkligen jobba och det är ju det jag vill). Kunnig är han också och sporrar mig hela tiden att kämpa och jobba vidare mot mina mål.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *