Godmorgon! Jaaa… kanske det inte riktigt är morgon längre. Men jag har nyss vaknat. Hade lite svårt att somna igår kväll, som jag brukar ha efter tre nattskift. Inte så lätt att ställa om sig igen. Så resten av familjen var tysta på morgonen och smög iväg på jobb och skola och jag fick sova vidare. Lyx! Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att gå ut och plocka ved i vedkorgen, för den var tom här inne. Såg det vackra vädret samtidigt och bestämde mig för att fotografera det underbara landskapet.

Ska på kvällsskift idag igen. Inte det mest ideala efter tre nätter men är man inhoppare så tar man vad man får. Pengar behövs. Men sen ska jag njuta (och hålla) hela tre dagar ledigt så jag får klart ett grupparbete i skolan. Det ska vara inlämnat nästa vecka och då är sedan alla arbeten gjorde för hela denna utbildning, wohoooo!!

Önskar er en riktigt skön måndag!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *