Fick ju order av min läkare att inte sluta upp med att röra mig som gör att jag mår så bra, men att istället välja lite mildare former av träning, i alla fall för en tid. Simning är ju något som alla läkare rekommenderar om man har lite problem med kroppen, och det gjorde även min läkare. Simning, promenader och löpning om möjligt.

Nå, jag har nu börjat plaska runt i bassängerna igen. Nåt som jag gjorde väldigt mycket och målmedvetet en tid i och med triathlon-tänk i Helsingfors för cirka 10 år sedan men simningen är nog något som försvunnit sakta men säkert med tiden. I och med en kropp som inte fungerat helt som den borde så kan ni tänka er hur otroligt skönt det var att slinka ner i en bassäng och känna sig så tyngdlös. Simtekniken försvinner inte i första taget och jag kände mig som en snabb säl i vattnet även om det var en tid sedan jag simmade ”på allvar”. Det här är definitivt något jag kommer att ”embrace” i vinter för att röra på mig ordentligt. Jag ska bli snabbare än en delfin i vattnet! Efter simningen är det förstås ett måste med långt bastubad för att värma kroppen ordentligt efteråt.

Det här passar mig perfekt nu då jag och min personliga tränare lagt träningen på paus en månad. Här ska ryggen och axlarna rehabiliteras och komma ännu starkare ut på andra sidan – JAH! Fick dessutom kallelse till magnetröntgen också så remissen lyckades och jag behöver inte betala för att göra det privat. Härligt! Önskar er en lika bra fredag!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *