Ja, jag är ju otålig och det här småputtrande är ju inte alls min grej men känner att jag kanske börjar sikta mot rätt håll angående min psykiska hälsa. Det är som att jag står på en väg och ser målet dit långt borta och jag kryper likt en snigel framåt. Men allt som är framåt är ju bra. Andningsövningar och meditation har varit guld värda. Tre veckor sjukledigt ännu så jag hoppas måendet fortsätter mot det bättre hela tiden.

Dottern med vår blivande hund, Milou.

Idag har ju vädret verkligen visat sig från sin bättre sida och jag har även orkat mig ut på en kort promenad idag. Andra saker som lyfter mitt humör just nu är vetskapen om vår valps hemkomst. Igår var vi dit och fick träffa vår valp nu för första gången. Vi har träffat alla valpar en gång redan men då visste vi ännu inte vilken av dom som kom att bli vår. Nu fick vi gosa med den för första gången som vår valp och så gick vi igenom all info och fick räkningen och annat smått och gott, och lite vetskap om hur man bör tänka kring pälsvården sådär från början. Så allting är klappat och klart och om en vecka får vi bara sen köra dit och hämta den och åka hem direkt tillsammans med valpen. Idag är den 7 veckor gammal och när vi får den hem är den 8 veckor gammal. Vår valp var väldigt trött första gången vi fick se den men nu hade den busat till sig ordentligt. Den var livlig och älskade att tugga i mitt hår… Haha. Och så tumlade den runt sen även med sin bror där vi var. Den hade just besökt veterinären och allt var bra därifrån och den var chipmärkt och allting. Så nu är det inte lika lång väntan längre på att den ska flytta hem. Vi har nu fått vänta på en hund ända sen hösten iom att vi bytte till en uppfödare som var mycket närmare oss än den vi först hörde om. Och jag är så lycklig över att vi gjorde det också, känns tryggt att ta via dessa uppfödare. Valpkullen heter The Genius Pups och vår hunds kennelnamn är Bazolo Sly Dodd men hemma kommer den att kallas Milou. Vi väntar så!

Den ser ut som en liten lamm-boll här, den har fått så lång päls redan… Underbart mjuk päls, som en fluffboll!

6 kommentarer

Jen · 12 april, 2019 kl. 08:21

Vilket underbart litet lamm 🙂 Hoppas allt går strålande när den kommer hem och att du mår bättre snart <3

  JessicaNybacka · 16 april, 2019 kl. 12:00

  Ja, den är verkligen ett litet lamm, mjuk och fluffig <3 Tack!

Cajsa · 12 april, 2019 kl. 08:40

Härligt Jessica! Då vi var dit i söndags var er lilla Milou den busigaste av alla, hann inte hälsa på oss för han hade så fullt upp med att jaga sina syskon 😉 och brottas med dem. Fast då var de nybadade så de var alldeles darriga i kylan. Jag drömmer om valpen nästan varje natt nu, är så pirrig!

  JessicaNybacka · 16 april, 2019 kl. 12:04

  Åååh, va härligt! Första gången vi var, före vi visste vem vi skulle få, så sov Milou under hela besöket. Så nu när vi va förra gången fick vi sen igen se en riktigt busig krabat. Bra så <3 Jo, så pirrig här också. Ser hela tiden en massa den kan stoppa i munnen som den inte får och är så nervös hur katterna kommer att ta den lilla krabaten. Mest nervös över hur vår frass kommer att närma sig den, det är ju vår nu och den är annars också lite "vipsig" och flyger på våra kattdamer här hemma i tid och otid...

Cajsa · 12 april, 2019 kl. 08:41

om vi orkar och vill, kanske en syskonträff med åtm de två i sommar? Vet du vart den andra tar vägen?Ja, en lämnar ju kvar förstås.

  JessicaNybacka · 16 april, 2019 kl. 12:05

  Jo, det skulle va kul med en träff. Vi åker ju mot Jeppis/Esse ofta så en träff skulle kunna fixas. En stannar kvar jo, så då får Milou träffa den när vi far på valpskolning. Den sista stannar också i Vasa har jag förstått, en annan på mannens jobb som tar den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *