Kul att ta fram bilderna man tagit av barnen genom åren. Hade ändå inte längre bak än 2014 vilket var synd för vi flyttade till Österbotten 2011 och året efter det började de gå tillsammans på jakt efter godis. Skulle ha varit roligt att ha bilder även från de åren. Men här kommer från åren 2014-2019. Kläderna har bytts litegrann, iaf sinsemellan, och barnen har minsann vuxit. Och så ser man att det varit både varmt och kallt under påskhelgerna genom tiderna. Trevlig fortsättning på påskhelgen!

2014
2015
2016
2017
2018

Detta år hade barnen bråttom att komma sig ut på godisjakt. Vi hade nämligen ett kalas att hinna till. Jag hann inte fota dem förrän efter godisjakten och då var de lite för trötta för att stå modeller, plus att sonen hade lagt bort sin häxduk om huvudet och helst av allt bara ville gömma sig. Så det blev som det blev. Gissar att det börjar vara sista åren de gör detta så kul att få nån slags minne ändå.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *